Модель: | Хек тушка 300+ (Аргентина) |
Наявність: | Є в наявності |
МІНІМАЛЬНА КІЛЬКІСТЬ ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН - 1 кг, НА ЛЮБУ ВАГУ - В МАГАЗИНІ Посейдон ПО ВУЛ. КИЇВСЬКА 1. ЛАСКАВО ПРОСИМО!
Хек в Європі давно визнаний кращими представником тріскових порід. Існує більше 10 видів цієї риби. Вона мешкає на материкових обмілинах Тихого і Атлантичного океанів, на глибині від ста до тисячі метрів.
Ця риба широко використовується в кулінарії. Її можна варити, смажити запікати в духовці або готувати на пару. З мерлузи виходять дуже смачні холодні закуски, а також перші та другі страви. Так як м'ясо цієї риби майже не містить кісток, з нього часто виготовляють котлети або інші вироби з фаршу. Дуже смачним і ніжним виходить хек, засмажений в тісті, яке ніби вберігає рибу від висихання. А в процесі спікання хека необхідно періодично поливати соусом або бульйоном. Оскільки ця риба є досить пісною, то, щоб підвищити її калорійність, мерлузу рекомендують приправляти соусами з вершків, масла або сметани. Обсмаженого хека краще подавати з маринадом.
Хек також у великій кількості містить насичені жирні кислоти, які найкращим чином впливають на людський організм. Цей продукт має антиоксидантні властивості і дуже корисний для шкіри, щитовидної залози, слизових оболонок, травної та нервової систем.